Menu
Oficina Cornellà: 93 187 65 36
Oficina Alcantarilla: 968 93 60 12
Telefono
Telefono

ACOR ASESORIA JURIDICA

Cargando
ACOR ASESORIA JURIDICA és un despatx professional que presta serveis d'assessorament i gestió integral a empreses i particulars, a nivell fiscal, laboral, comptable i jurídic.

Oferim un servei integral al client, que abasta tot el dia a dia de la gestió ordinària de l'empresa, a tots els nivells, oferint el nostre assessorament des del moment de la creació de l'empresa.

Els nostres serveis comencen des de la idea del client per a l'inici d'un negoci, acompanyant-ho durant tot el procés: pla de viabilitat inicial, projecte econòmic d'empresa, elecció de forma jurídica de l'empresa, constitució de la mateixa i engegada amb caràcter general.

També oferim un servei de gestió i administració d'empreses, molt més allà de l'habitual gestió fiscal i comptable. Segons les necessitats del client, des de la nostra experiència en la creació i administració d'empreses, podem ocupar-nos de la gestió del negoci a tots els seus nivells (relació amb clients, proveïdors, bancs, finançament, millora de costos i rendibilitats, etc.)

Les nostres oficines es troben a les ciutats de Cornellà de Llobregat (Barcelona) i Alcantarilla (Múrcia).

Des d'ACOR ASESORIA JURIDICA mantenim el compromís i l'objectiu del tracte personal i individualitzat de cada client, adaptat a les especials circumstàncies i necessitats de cadascun.


Mateo Martin Martinez
Advocat
 
Més informacióTancar informació
 

SERVEIS D'ASSESSORAMENT A EMPRESES I PARTICULARS

Cargando
Botonera HOME

ASSESSORIA D'empreses

Assessorament Global i Integral d'empreses i Autònoms. Oferim serveis per a diferents camps: Fiscal, Comptable, Mercantil, Uns altres ...
Botonera HOME

ASSESSORIA JURÍDICA

Serveis Jurídics tant per a Empresa com para Patriculares. Consulti els nostres Serveis o Contacti amb nosaltres per sol·licitar més Informació.
Botonera HOME

RECOBRAMENT D'IMPAGAMENTS

Serveis de Gestió de Cobraments per aconseguir recuperar tot tipus de deutes. Servei per a Empreses i per a Comunitats de Propietaris.
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat